Aloe vera

Kullandığımız Bileşenler

Seçimlerinizi önemsiyoruz

Bileşen listeleri bazen bunaltıcı olabilir ve hatta şifreliymiş gibi görünebilir. Bu nedenle A'dan Z'ye tamamen şeffaf sözlüğümüzü oluşturduk ve sizi Venus tıraş bakım ürünlerini neyin oluşturduğunu bulmaya davet ediyoruz. Sadece liste yapmaya değil, kullandığımız bileşenleri açıklamaya da karar verdik. Bu bileşenlerin, en iyi tıraş tecrübesini sağlayan ürünlerimize nasıl uyduklarını size göstermek istiyoruz. Kullandığımız tüm bileşenlerin belirli bir amaç için özenle seçildiğinden ve tıraş bakımı kategorisinde kullanıldığından emin olabilirsiniz.

Botanik

Yağlar

Nemlendiriciler

Bileşenin Adı

Açıklama

a

Koyulaştırıcı ve film oluşturucu bir ajan, doku arttırıcı ve emülgatördür. Sentetik olarak imal edilir ve cilt bakımı ve kozmetik formülasyonun dokusunu ve hissini iyileştirmek için kullanılır.

Bu, çeşitli cilt bakımı ve tıraş bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılan başka bir koyulaştırıcı bileşen tipidir.

Bu bileşik, ürünlerin özel ve hoş bir kokuya sahip olmalarına katkıda bulunur. Birincil kokusu çiçeksi ve ikincil kokusu menekşedir.

Doğa harikası Aloe. Aloe Vera jeli yüzlerce yıldır iyileştirici ve canlandırıcı özellikleri için kullanılmaktadır. Yaygın olarak güneş yanıklarını, yaraları veya böcek ısırıklarını tedavi etmek için kullanılır. Biz de cildinizin yumuşak, pürüzsüz ve esnek hissettirmesine yardımcı olmak için kullanıyoruz.

Bu bileşen, cildinizin yumuşak ve pürüzsüz hissettirmesine yardımcı olur. Yaygın olarak kozmetikte kullanılır. Ayrıca topaklanma önleyici ve susuz viskozite arttırıcı bir bileşen olarak da kullanılır; yani kremin kıvamlı ve topaksız olmasını sağlar.

Ürünlerimizde benzersiz kokular yaratmak için kullanılan bileşenlerin bir kombinasyonudur.

Bu, herhangi bir formülasyona yasemin kokusu veren çiçek kokusuna sahip, ayva sarısı, sıvı bir koku malzemesidir. Tropikal kokuyu çok iyi verdiği için kozmetikte çok fazla kullanılır.

Bu bileşen renksiz veya hafif sarı renktedir. Ürüne hafif, çiçeksi bir koku verir.

Bu, ürünlerimizde cildiniz için doğru pH'ı yakalamak için kullandığımız organik bir bileşiktir. Yaygın olarak kozmetikte kullanılır.

Anason veya tatlı kimyon olarak da adlandırılan Pimpinella anisum bitkisinde bulunur. Ürüne hoş ve özel bir koku verir.

Bu bitkisel yağdan yapılan bir maddedir. Ürünlerdeki yağları ve suyu karıştırarak formülün ayrışmasını ve koyuluğunu arttırır.

Argan yağı, Fas'a özgü Argan ağacının çekirdeklerinden üretilir. Besleyici ve antioksidan özelliklere sahiptir ve E vitamini ve yağ asitleri (omega 6 ve 9) bakımından zengindir.

Bu ester, bir antioksidan olarak da bilinen oksijen tarafından düzenlenen reaksiyonları önlemeye yardımcı olur. Ayrıca, C vitamini kaynağı olabileceği için “C vitamini esteri” olarak pazarlanmıştır.

Bazılarının yulaf unu olarak adlandırdığı bu bileşen, ipeksi bir his veren, çok ince, toz yulaf özüdür. Cildinizin yumuşak, pürüzsüz ve esnek olmasını sağlar.

b

Bal bir bileşen olarak ürünün hoş kokusundan sorumludur ve cildinize besinsel faydalar sağlayan bir bakım maddesidir.

Hafif aromatik kokuya sahip, aromatik bir alkoldür. Aynı zamanda koruyucu olarak da kullanılır.

Bu, bitkilerde bulunan bir moleküldür. Bunu, ürünlerimize hoş bir koku vermek için ve koruyucu olarak kullanırız.

Çok hafif tatlı-çiçeksi, hafif ferahlatıcı bir kokusu vardır. Tam da bunun için, yani ürünlerimize koku vermek için kullanılır.

Bu bileşen, ürünlerde renk bozulmasını önlemeye yardımcı olur.

Bu bileşen çok yönlüdür. Yüksek düzeyde antioksidan içerir ve cildi yatıştırıcı özelliklere sahiptir.

Bir antioksidandır. Oksijen tarafından düzenlenen reaksiyonları önleyen, laboratuvar yapımı bir bileşiktir.

Bu bileşen papatyada bulunur. Söz konusu bileşeni tıraş sonrası tahrişi azaltmak ve cildinizi sakinleştirmek için kullanırız.

Bu, diğer bileşenlerin çözülmesine ve uygulamayı iyileştirmeye yardımcı olan organik bir bileşiktir.

Orta Afrika'ya özgü olan bu harika bileşen, nemin bağlanmasını sağlar. Ürünün cildinizi yumuşak, pürüzsüz ve esnek hale getirmesine yardımcı olur.

c

Genellikle İrlanda yosunu olarak adlandırılan bu yosun, Atlantik'in kayalık kısımlarında bolca yetişir. Cilt bakımına yardımcı olur.

Ürünlerimize renk vermek için kullanılan sentetik bir boyadır. Gıda, ilaç ve kozmetikte kullanılır.

Bir ürünü menekşe rengi yapan sentetik boyadır. Beslenme, ilaç ve kozmetik gibi pek çok sektörde kullanılır.

Adından da anlaşılacağı gibi misket limonundan elde edilen, uçucu bir yağdır. Her tip uçucu yağın farklı faydaları vardır. Bunu bir koku bileşeni olarak kullanıyoruz.

Portakal kabuğundan elde edilen bu uçucu yağ, muhteşem bir cilt bakım ve koku maddesidir.

Limondan elde edilen bu uçucu yağ, ürünlerimize limonumsu kokular vermek için harikadır.

Bu bir emülgatördür. Görevi, yağların ve suyun karışmasını sağlamaktır.

Kurutulmuş Hindistan cevizi meyvesinden elde edilir. Bir koku, saç ve cilt bakım bileşeni olarak işlev gören bu yağ, diğer faydalı özellikleri için de yaygın olarak kullanılır.

d

Ürünlerimize renklerini veren minerallerdir.

Dünyadaki en keskin bileşiktir.

Tüm iyi bileşenleri ürünlerimize karıştırmak için bir çözücüye ihtiyacımız bulunuyor; bu bileşen de yaygın olarak kullanılan bir çözücüdür.

Bu bileşen, yaygın olarak silikon olarak bilinen bir gruba aittir. Cildinizi yumuşak ve pürüzsüz hale getirmek için kullanılır.

Dimetikon ile aynı bileşen ailesine aittir. Bir emülgatördür.

Cildinizi ve yumuşak ve pürüzsüz hale getiren bir silikon yağıdır.

Ürünün elde köpürmesine yardımcı olan bir şelattır. Ayrıca koruyucu paketimizdeki bileşenlerden biridir.

Ürünü bakteri, maya ve küf oluşumundan koruyarak açıldıktan sonra bile ürünün taze kalmasını sağlar.

e

Bu uçucu yağ, Okaliptüs ağacının yapraklarının buharla damıtılmasıyla elde edilir. Ürünlerimize koku verir.